Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Un teler manual en miniatura representa a Benilloba en la Universitat d’Alacant

L’Aula Universitària de Benilloba està representada des del passat 24 de maig al Rectorat de la Universitat d’Alacant per una reproducció en miniatura d’un teler de fusta manual. Un símbol de la industria tèxtil de la localitat del Comtat que durant segles ha configurat l’economia del municipi.

El rector, Manuel Palomar, ha destacat que “amb aquest símbol inaugurem la representació de les diferents aules de la Universitat d’Alacant que estaran representades, de la mateixa manera que les seus, al rectorat de la UA”.
Palomar ha agraït a l’alcaldessa l’obsequi que “representa una part de la història de Benilloba i de la seua gent a través de l’economia”. “L’Aula Universitària de Benilloba -ha assenyalat el rector- és una clara mostra de la voluntat de la nostra universitat per estar present arreu del territori on al llarg dels darrers quatre anys hem desenvolupat tota mena d’activitats culturals i de formació, el que ens ha permès consolidar-nos com a referent entre la població de tots les edats”.

L’alcaldessa de Benilloba, Ana Delia Gisbert, ha mostrat el seu agraïment a la Universitat d’Alacant i al rector per la “intensa relació que he mantingut els darrers anys que ens ha permès mantenir una programació estable amb cursos de formació, activitats culturals, xerrades o conferències entre d’altres”. Gisbert ha destacat el benefici que ha suposat aquesta relació de la qual ens en beneficiat mútuament i que ha fet que la gent de Benilloba veja a la UA com el seu referent universitari”.
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid