Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Benilloba homenatja la seua metgessa

homenage medica benilloba
Va arribar a Benilloba el 21 d’octubre de 1991 des de Dénia quan encara el poble no comptava amb centre de salut i es va instal·lar en la Casa del Metge, com era costum, i hi va viure prop d’una dècada. Vint-i-vuit anys han passat des d’aleshores i aquesta metgessa, natural de Villena, ha sapigut guanyar-se el cor de tots els benillobers que el passat divendres van voler demostrar-li el seu agraïment i estima per tanta dedicació amb un homenatge que va reunir un centenar de persones al restaurant de les Moreres, convocats per l’Associació de Jubilats i l’Ajuntament.

Un acte emotiu i sentit en què María José Navarro, acompanyada del seu home, va agrair un a un a tots els assistents el detall sense poder evitar l’emoció. “Sempre duré Benilloba al cor” assegurava María José. L’alcaldessa, Ana Delia Gisbert, va ser l’encarregada de fer-li entrega d’una placa on deia “El poble de Benilloba a María Josefa Navarro, en agraïment a la seua dedicació i professionalitat com a metgessa d’aquest poble. Febrer 2019”.
A banda de la placa, María José també va rebre un ram de flors, un anell i unes arracades i un pastís en forma de bata de metgessa amb el seu nom. 

La metgessa recorda com va ser la seua arribada al poble, “ens vam instal·lar a la Casa del Metge i la consulta la passàvem just al davant, en les antigues cases dels mestres. Em vaig trobar que no hi havia expedients dels últims anys i els vam haver de crear”, explica. 
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid