Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

El concurs Retrats de Fira 2018 ja té guanyadors

El passat 19 de desembre, els membres del consell de Fira i dos experts en fotografia de l’Associació fotográfica de Cocentaina, van deliberar els guanyadors del concurs “Retrats de Fira”.

El guanyador del primer premi, valorat en un cap de setmana per a dues persones és Juan José Giménez Ibañéz de Gandia. Victor Pascual Molins de Cocentaina, guanyador del segon premi, que consisteix en un xec regal de 75 € per a gastar en un establiment de l’associació de comerç. I el tercer premiat, Paco Sempere Faus de Cocentaina, que guanya un sopar o dinar per a dues persones en un establiment d’hostaleria de l’associació de comerç i serveis.

40 han sigut els participants, que amb un màxim de 3 imatges per persona, ens han deixat amb un total de 115 imatges que reflecteixen els diferents punts de vista que els visitants tenen de la Fira de Tots Sants. Una vista de tot arreu, ja que els participants del concurs, encara que la gran majoria són de Cocentaina i pobles veïns de les comarques i també de municipis  de la Comunitat més allunyats.
Unes imatges que ens permeten veure una visió de la Fira que varia en cada un dels visitants, i on podem veure diferents moments de la Fira de Tots Sants. 

Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid