Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Finalitza la construcció del refugi d’animals de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

CANERA MANCOMUNITAT EN MURO
La construcció del refugi d’animals de la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat, ubicat en el terme municipal de Muro, ja està finalitzada. Es tracta d’un dels projectes més importants que duu a terme la Mancomunitat i que respon a les necessitats de les comarques en relació amb l’abandonament d’animals.

Ara es treballa en la instal·lació elèctrica, que funcionarà de forma autònoma amb energia renovable gràcies a les plaques solars. El següent pas per a posar en marxa el refugi serà sol·licitar la declaració de nucli zoològic per tal d’obtenir la llicència d’activitat i procedir a l’adjudicació del contracte de la seua gestió. 
Una vegada completat el procés, es podrà obrir un nou espai que comptarà amb totes les infraestructures necessàries per a garantir el benestar dels animals, i que millorarà la situació dels animals abandonats en l’Alcoià i el Comtat, tal com demanaven tant els ciutadans com les associacions i els ajuntaments.
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid