Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Bicicletes elèctriques per a un transport sostenible Cocentaina

BICICLETES COCENTAINA
Amb motiu de les jornades cap a la sostenibilitat, que s’han cel.lebrat a Cocentaina el passat mes de setembre i el dia sense cotxe, s’han pressenta't a l’Ajuntament de Cocentaina dues bicicletes elèctriques que han sigut adquirides per a la mobilitat.

Amb aquesta iniciativa és pretén complir dos objectius: fomentar l’ús dels vehicles sostenibles, per crear un poble lliure de contaminació i a favor de la sostenibilitat i crear consciència.
L’ajuntament de Cocentaina, amb aquesta pràctica es situa en una de les primeres institucions i un dels primers pobles dels voltants en realitzar una acció tan innovadora i a l'ordre del dia com és l’ús de vehicles elèctrics.

Per altra banda l’ajuntament ha aconseguit una subvenció perquè a partir de principis del 2019 Cocentaina tinga llocs de càrrega per a vehicles elèctrics. 
Ambdós iniciatives sostenibles seran un punt de partida per a que Cocentaina en el que refereix a sostenibilitat, a més de situar la capital del Comtat en la pionera en l’ús de bicicletes elèctriques per part de l´administració local.
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid