Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Escola gratuïta en l’Escola Municipal Sant Hipòlit de Cocentaina

En concret serà gratuïta per als xiquets i xiquetes de 2-3 anys. Amb aquesta mesura 59 escoles infantils municipals de la província d’Alacant es veuran beneficiades i, d’entre aquestes, l’escola Sant Hipòlit de Cocentaina que oferirà 40 places gratuïtes per als més menuts del poble.

El termini per a fer la preinscripció a l’escoleta Sant Hipòlit acabarà el 24 de maig i el 4 de juny es publicaran les llistes provisionals d’admesos, després d’haver aplicat els criteris d’admissió i puntuació marcats per Conselleria.

Pel que fa a l’escolarització dels xiquets/es d’1 any l’Ajuntament està treballant en unes noves taxes més justes amb el nivell econòmic de les famílies. Fins a aquest moment totes pagaven 100€ mensuals, independentment dels seus ingressos. Amb aquestes noves taxes el preu serà de 50€ com a mínim i 190€ com a màxim, se’ls descomptarà el Bo Infantil que oferix Conselleria i que l’any passat donava com a màxim 140€ i com a mínim 70€ per mes i alumne/a. 

Amb aquests nous preus pretenen que cada família pague d’acord amb els diners que té.
Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid