Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Muro realiza un curs de formació dús del DESA

CURS DESFIBRILADORS EN MURODijous passat dia 17 de maig, en l’Arxiu Municipal, es va realitzar el ‘Curs de formació d’Ús del DESA per personal no sanitari’ (desfibril·lador extern semiautomàtic), impartit pel centre de formació IQEN IMPORTAUTO, S.L., tal com indica l’Article 8, del Reial Decret 159/2017, de 6 d’octubre, del Consell, organitzat per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Muro d’Alcoi.

El curs el van realitzar els agents de la Policia Local i els conserges dels edificis municipals d’aquesta localitat.  Va haver una bona resposta dels funcionaris aconseguint els objectius de la formació impartida amb un total de 23 alumnes.  
L’objectiu d’aquest curs era que les persones que tinguen accés als DESA els puguen utilitzar amb totes les garanties i de forma immediata, adquirint seguretat a l’hora d’actuar.
Durant la formació, que va durar prop de tres hores, es van tractar diferents temes relacionats amb aquet tipus de desfibrilador.
El DESA és un dispositiu fàcil d’utilitzar, i de fet, qualsevol adult està capacitat per utilitzar-lo davant una emergència seguint uns senzills passos.
Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid