Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

La Unió Musical de Muro guanya la categoria Superior del certamen italià Flicorno d’Oro

PREMI UNIO MUSICAL MURO
Es tracta de l'única banda valenciana que ha acudit al prestigiós concurs internacional celebrat a Riva de Garda, on han participat quasi 40 bandes

La Unió Musical de Muro ha guanyat el primer premi a la categoria Superior del prestigiós certamen italià Flicorno d'Oro, celebrat el passat cap de setmana a Riva de Garda. Es tracta de la única banda valenciana que ha acudit a la 20a edició del prestigiós concurs de bandes on cada any acudeixen participants de tot arreu del món.

La representant de la Comunitat Valenciana a Itàlia, dirigida per Rafa García Vidal, va obtenir 90,71, quedant per davant de la banda de Suïssa Blasorchester der Jugendmusik Kreuzlingen. Amb aquesta puntuació, a més de guanyar en la seua categoria, la Unió Musical de Muro ha estat la quarta banda amb més punts d'entre totes les participants a les diferents categories, un total de 36 bandes.

La formació murera va interpretar com a obra lliure la composició del valencià Carlos Pllicer 'Sequences for band'. Com a obra obligatòria, interpretà 'Rapsodie', de Paul Gilson.
Aquest èxit es suma a d'altres recents com la victòria del Certamen Internacional de Bandes de València, l'any 2016, a la Primera Secció.
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid