Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Al.legacions a l’arranjament escolar que afecta al Real Blanc

Dilluns a migdia es reunia al saló de plens el Consell Escolar Municipal per tal de donar suport a les al·legacions del CEIP Real Blanc contra l’arranjament escolar previst per al curs 2018/2019, determinat per la Direcció General de Política Educativa que encapçala Jaume Fullana.

La setmana passada l’ajuntament rebia un document sense validesa legal on s’informava que tots els cursos d’Infantil del Real Blanc quedaven reduïts a un grup per curs. L’alcaldessa ho va comunicar d’immediat a la directora del Real Blanc.
Estudiada la situació l’escola va presentar al Consell Escolar Municipal una sèrie d’al·legacions que es van aprovar per unanimitat pels representants de tots els centres educatius de Cocentaina, l’Associació de Veïns i l’alcaldessa. 

La regidora d’Educació, Mireia Estepa, considera que «tota decisió presa ha d’anar acompanyada d’una argumentació que la subjecte i la Direcció de Política Educativa té l’obligació d’explicar ben bé els motius d’aquestes retallades, així com per què no s’ha notificat correctament al Real Blanc i s’ha enviat un document a l’Ajuntament sense cap validesa, fet que mai havia passat».
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid