Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Solta d’anguiles en Serpis per evitar la seua desaparició

L'anguila antany poblava abundantment els rius i marjals de zones com El Comtat, però en l'actualitat esta espècie aquàtica corre el risc de desaparèixer de les aigües dolces dels nostres rius a causa de diversos factors com la contaminzación, la pesca abundant,...

El Serpis és un d'estos espais i per açò tècnics i responsables de la Conselleria d'Agricultura han soltat en les seues aigües uns 3.500 alevins d'anguila, procedents  d'una piscifactoria, amb l'objectiu que puguen reproduir-se. 

L'acció ha tingut lloc en diversos trams del Serpis, entre ells la zona de l´Infern a L'Orxa i el Pas de la Guàrdia a Vilallonga. Just en aquest tram, la solta de les anguiles va incloure una classe de conscienciació a escolars perquè aprenguen a cuidar i respectar la naturalesa. 

Encara que l'operació es produeix en un mal moment per la falta de pluges i el cabal del riu no és molt abundant, s'espera que les anguiles puguen remuntar.

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid