Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Cocentaina ja ha rebut l’informe preliminar del projecte del Bosco

L'Ajuntament de Cocentaina ja ha rebut l’informe preliminar del projecte bàsic i d’execució per a l’ampliació/adecuació del Sant Joan Bosco que tant l’alcaldessa com la directora del CEIP van demanar al Subdirector General d’Infraestructures Educatives.

El passat 30 de novembre la directora del Bosco i la regidora d’Educació mantingueren una reunió en la Direcció Territorial d’Educació on se’ls va comunicar que el projecte del Bosco calia ser redactat de nou perquè l’edifici existent, el Bosco II, no complia amb les normes tècniques i administratives actuals i, per tant, Conselleria considerava que no es podia adequar per a fer l’ampliació i unificació de l’escola. Des d’aleshores Mireia Estepa ha estat exigint l’informe que explicara on estaven els errors de CIEGSA en moltes ocasions, a l’hora que tornava a demanar reunir-se amb el Conseller Vicent Marzá per traslladar-li la preocupació i disgust amb el tema.

Com que l’enviament de l’informe es va fer d’esperar l’alcaldessa va recurrir al diputat socialista Rafa Briet, qui va parlar amb el Conseller de manera informal per traslladar-li el malestar del govern contestà i sol·licitar l’informe de carències del projecte redactat per CIEGSA. 

Rebut l’informe s’ha decidit convocar un Consell Escolar per donar a conèixer el seu contingut i que siga la comunitat educativa qui decidisca com vol que s’actue en la unificació del Bosco.

Mireia Estepa afirma estar molt disgustada pel temps que s’ha hagut d’esperar fins a rebre l’informe, «un informe que demostra que CIEGSA no va estudiar com calia l’estat estructural del Bosco II i que recull algunes carències del mateix; no obstant això, l’informe preliminar no descarta que l’adecuació siga possible però recomana tombar l’edifici i construir-ne un nou».

Segons l’alcaldessa com que l’informe no dóna una resposta contundent i deixa obertes les dos opcions «considere que han de ser les mestres, els pares i mares i l’alumnat qui decidisca el futur del Bosco, ells i elles són els afectats i des de l’Ajuntament defendrem la seua decisió».

 

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid