Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

XIX Mostra de Teatre Amateur "Vila de Cocentaina"

Un any més, arriba una nova edició de la Mostra de Teatre Amateur ”Vila de Cocentaina”. Com és habitual, cada cap de setmana del mes de febrer, el Centre Cultural El Teular acollirà els grups que acompanyaran el grup amfitrió d’aquesta mostra, Teló Teatre, que ha fet un gran treball de selecció de les més de 30 obres presentades d’arreu del País Valencià i en la qual es mostrarà el millor que hi ha avui en dia en el circuit de teatre amateur. A més, igual que en edicions passades hi haurà una obra destinada a xiquets i xiquetes. 

La presidenta de Teló Teatre, Maruja Sanz, es mostrava molt satisfeta per la programació d’enguany, la qual ha estat possible gràcies al treball de coordinació que ha dut a terme Paco Insa. Així mateix, agraïa la col·laboració de l’Ajuntament de Cocentaina.

La venda d’entrades estarà disponibledes de l’1 de febrer en la taquilla del Centre Cultural El Teular, de dijous i divendres de 18:00 a 20:00h. També hi ha uns telèfons de de reserves que són els següents: 96 559 23 85/ 686 909 662/ 620 727 289

Els preus de les entrades són els següents: 2 entrades per soci/sòcia a 8€, la resta a 10€. Amfiteatre: 7 €. Abonament: 24€. Els abonaments s’arreplegaran la primera setmana de la Mostra. 
 
MOSTRA DE TEATRE AMATEUR COCENTAINA
 
Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid