Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

La 17ª Gala de l’Esport Contestà serà el proper 26 de gener

El passat divendres 24 de novembre de 2017 va tindre lloc l’assemblea general del Consell Local d’Esport de Cocentaina, on es va celebrar la votació per decidir els diferents guardonats de la propera Gala de l’Esport Contestà. El pròxim divendres 26 de gener de 2018 es celebrarà la 17ª Gala de l’Esport Contestà i l’esdeveniment tindrà lloc a les 20:15 al centre Cultural el Teular.

Els guardonats han estat els següents:
· Millor Col·laborador Esportiu “VICENT AGULLÓ JORDÀ”, per la seua dedicació, tasca realitzada i suport amb el seu club Centre Excursionista Contestà i amb l’activitat l’Entorn a Peu de l’escola d’adults FPA Beniassent.
· Millor Esportista Veterà “ÁLVARO PÉREZ FERRE”, per la seua trajectòria esportiva dins del món del futbol, tota una vida, amb més de 40 anys dedicats a l’esport que tant s’estima.
· Millor Club Esportiu “CLUB PILOTA COCENTAINA”, pel seu bon fer durant els últims anys i per l’èxit en el campionat de raspall de la mancomunitat quedant campions.
· Millor Esportista Promesa “ANA MEIWEI MICÓ LLAVORI”, per la seua trajectòria i esplèndida temporada amb la gimnàstica rítmica, aconseguint nombroses victòries a diferents campionats provincials i autonòmics.
· Millor Esportista “MALENA SOLBES MARTINEZ”, per la seua gran trajectòria al món del patinatge, on ha aconseguit diferent podis durant la temporada esportiva, classificant-se així per al campionat d’Espanya i estant entre les millor patinadores d'àmbit nacional.
A més, hi haurà diferents mencions d’honor i un repàs a la temporada esportiva anterior.

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid