Banner
Banner

Espacio del lector  

A FAVOR DE TOTES LES PROPOSTES BONES PER A ONTINYENT

Sincerament, ens costa molt entendre la negativa actitud del partit que ocupa el govern municipal davant una proposta que consistia en augmentar els dies de neteja dels nostres carrers; la identificació i actuació en zones especialment degradades del nucli urbà; la posada en marxa de campanyes de sensibilització per a fomentar actituds cíviques en tots els sectors de població, i l’impuls de les conductes adequades sobre la neteja d’excrements i orina dels gossos. 

Com podrà comprovar tota persona que transite habitualment per Ontinyent, la problemàtica sobre la qual plantegem diferents solucions no és cap invent. Es tracta d’una realitat que desgraciadament veiem dia a dia en la nostra ciutat, i que diversos veïns i veïnes ens han transmés tant personalment com a través de les xarxes socials.

Per eixe motiu, vam treballar la proposta i la vam defensar en el Plenari municipal, amb l’ànim d’aportar solucions als problemes que afecten a la ciutadania. Una proposta que fins i tot enllaçava amb accions que tenia previstes el govern municipal, segons les paraules del regidor de Neteja, Manolo Cuesta. Però així i tot, La Vall ens Uneix va votar en contra. Algú pot entendre per quina raó no es vol aprovar una iniciativa positiva per a Ontinyent? Sembla que l’únic problema de la proposta és que ha sigut idea de Compromís. No trobe altra explicació al vot en contra per part de la majoria absoluta governant, però considere lamentable que es rebutgen bones idees per qüestions estrictament partidistes.

D’altra banda, si el posicionament de La Vall ens Uneix va suposar una decepció, les reaccions en les xarxes socials orquestrades pel seu gurú de la manipulació van escalar al pòdium de l’esperpent. A més d’intentar intoxicar l’opinió pública dient mentides des del compte oficial del partit, (acusacions falses, com per exemple, que Compromís ataca al personal que treballa en la neteja viària), durant el cap de setmana va aparéixer misteriosament algun perfil fals de Facebook vertint falsedats i atacs personals que res tenien a vore amb la proposta que nosaltres havíem plantejat en el Plenari. 

Per això, vull aprofitar estes línies per aclarir, una vegada més, que la nostra proposta anava dirigida a reclamar una millor gestió de la neteja viària per part del govern municipal, i que no vam atacar en cap moment la tasca que fan els treballadors i treballadores de l’empresa concessionària del servei. Un equip humà que compleix de manera correcta amb el treball que se’ls encomana, i que compta amb tot el nostre reconeixement.

És molt trist que el partit que governa a Ontinyent, en lloc d’acceptar les propostes i crítiques constructives dels grups de l’oposició, es dedique a manipular les nostres paraules per intentar crear crispació i enfrontament amb la gent. Però tenint en compte que La Vall ens Uneix també va votar en contra de la nostra proposta pel compliment de les obres pendents d’Ontinyent Participa i de la proposta per garantir l’emissió dels Plenaris municipals per televisió, qualsevol podria pensar que, només per motius partidistes, està renunciant a tota aportació de Compromís per construir un Ontinyent millor.

Per últim, vull fer una crida a la reflexió. Fins el moment, Compromís per Ontinyent som l’únic grup municipal que ha votat a favor de totes les mocions presentades per tots els grups en el Plenari de l’Ajuntament, perquè per damunt de tot, considerem que són propostes positives per a la ciutat, de la mateixa manera que vam votar a favor de les ordenances fiscals proposades pel govern municipal per a l’any 2020. Perquè encara que les haja fet un govern del qual no formem part, nosaltres donem suport a tot allò que és bo per a Ontinyent.

En definitiva, crec que totes i tots hem de ser conscients de la responsabilitat que ens han brindat les ciutadanes i ciutadans d’Ontinyent, i hem de treballar per tal d’elevar el nivell de la política municipal on es mereix el nostre poble. Perquè Ontinyent està per damunt de tot. 

Nico Calabuig i Serna
Portaveu de Compromís en l’Ajuntament d’Ontinyent
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube femdomcc