Banner
Banner
Banner
Banner

Espacio del lector  

S’APAGUEN LES LLUMS

Companyes i companys, vos comuniquem que malauradament la gira Viure’Tour ha sigut l’última gira de Pellikana.
Durant el 2017 hem treballat de valent per portar el projecte endavant. Moltes hores d’assajos i composició per adaptar-nos als canvis en la formació i crear noves cançons. Estem veritablement contents ja que hem aconseguit recompondre el grup per seguir fent música i baixar de cada escenari amb un gran somriure i la sensació d’haver estat a l’altura.

Però és ben sabut que al món de la música, moltes vegades, tot això no és suficient. Aquesta gira no ha complit les nostres expectatives i això ha tingut conseqüències. La nostra motivació ja no és la mateixa que ens ha fet sempre nadar a contracorrent i compaginar el grup amb les nostres aqueferades vides personals i professionals.
Fent balanç de tot allò que hem viscut tenim sentiments encontrats i volíem compartirlos amb vosaltres:
Potser no hem aconseguit tenir un públic de masses, ni tocar a tots els llocs on ens hauria agradat. Potser no hem trobat la fórmula per arribar a més gent o potser no se’ns han obert les portes que hauríem volgut...mai se sap! Ens quedem amb alguna espineta, però no volem deixar que aquest sentiment s’apodere d’una de les millors experiències de les nostres vides.

Ens emportem un record dolç i un grapat de moments que guardarem per sempre a la maleta. Pellikana s’ha fet gran i ha madurat amb nosaltres, ens ha ensenyat a treballar en equip, millorar cada dia i ens ha portat a conèixer llocs i persones fantàstiques. Fer cançons també ha suposat un refugi on poder expressar allò que sentíem i pensàvem.
Una maqueta, quatre discs i un EP s’han convertit en la banda sonora d’una part de les nostres vides i el fet que també hagen format part de les vostres, ens fa molt feliços.
Perquè al cap i a la fi, VOSALTRES heu fet possible que les llums estiguen “en marxa” durant aquests anys. Pujar a un escenari i sentir el caliu de la gent és tot allò que pot desitjar un músic i nosaltres hem tingut la sort de poder gaudir d’aquest sentiment en molts concerts.

Gràcies a totes i tots els qui ens heu escoltat, els qui heu estat baix de l’escenari donantnos suport, els qui heu compartit la nostra música amb amics, familiars, alumnes...
Gràcies als qui heu batallat per portar-nos al vostre poble, als ajuntaments que heu confiat en nosaltres, als festivals que Sí ens heu obert les portes, als periodistes que ens heu ajudat a fer-nos visibles i en especial a la gent dels nostres pobles (Castalla, Ibi i Onil), per tota l’estima.
També a la família Mesdemil, per haver estat sempre i haver cregut en aquells “xavalets” que no sabien ben bé de que anava açò. Als productors que ens heu fet millorar i entendre el típic tòpic de, menys és més, però de vegades també més és més. (Javier Abreu, David Rosell i Sam Ferrer).

Finalment i els més importants: gràcies a totes i tots els PELLIKANOS que heu passat per la formació durant aquests 10 anys, bé com a membres o col·laboradors, que no en sou pocs!! Res haguera estat possible sense el vostre esforç i implicació.
S’apaguen les llums però queda la música, per sort això sempre queda...Ens tornarem a veure ja siga dalt, baix, davant o darrere de l’escenari.

Una abraçada
Pellikana

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid